• Sponsoring

• Voetbalvereniging Workum kan al vele jaren leunen op een zeer hecht en betrokken groep van sponsors. Elk seizoen kan V.V. Workum rekenen op een groot aantal bedrijven en ondernemingen die het voetbal in Workum op wat voor manier dan ook steunen. V.V. Workum heeft “mei elkoar, foar elkoar” in haar DNA en de grote schare aan sponsors draagt hier aan bij. V.V. Workum is ambitieus en heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet in het verbeteren van het niveau van de jeugdopleiding, maar vindt het tevens belangrijk dat voor ieder lid plaats is voor een optimale voetbalbeleving op alle niveaus.

Ook aan de uitstraling van de club is veel aandacht besteed, waarbij gastvrij ontvangst en omgang van en met bezoekende clubs, supporters, sponsors en leden hoge prioriteit heeft. Sponsoring is voor V.V. Workum enorm belangrijk en we hechten er aan de betrokkenheid van de sponsors aan de club verder te vergroten. In de sponsorcommissie van V.V. Workum waait een frisse wind en is de bereidheid groot om het “mei elkoar, foar elkoar” gevoel tussen club en sponsors nieuwe impulsen te geven.

Sponsoring kan op verschillende manieren, waarbij een aantal Sponsorpakketten als uitgangspunt dienen. Kijk in de Sponsorbrochure welke mogelijkheden er zijn en welke bij u past. Kunnen wij ook rekenen op uw support? Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Klaas Haanstra, lid van de Sponsorcommissie (06 – 1091 6245) of via sponsorcommissie@vvworkum.nl.