• Beste voetballers, trainers, leiders, ouders, begeleiders of andere belangstellende,

  Voor de jongste spelers vaak een droom, voor de wat oudere zijn deze dromen waarschijnlijk al vervlogen.

  Oranje!

  Of het nu de Leeuwinnen zijn of dat het Oranje is, wanneer iemand dat heeft kunnen behalen dan is diegene wel aan de top. Het is ons niet allemaal gegund helaas, maar gelukkig zijn er alternatieven. 

  Een alternatief is dit jaar de Poiesz Jeugd Sponsor Actie met zijn oranje munten. Bij iedere €10,- krijgen jullie een oranje munt en bij verschillende aanbiedingen zijn er ook nog 5 of 15 munten extra te verdienen. Wanneer jullie de munten daarna ook nog in de juiste buis van VV Workum weten te stoppen komt dat gevoel van het bereiken van de top misschien wel heel dichtbij. Tegelijkertijd wat lekkers voor in de tas voor thuis is daarbij mooi meegenomen. 

  In ieder geval kunnen jullie er voor zorgen dat de jeugd van VV Workum zijn dromen levendig kan houden. Want mede met jullie bijdrage kunnen zij (ruim 200 spelers) door de weeks trainen en op de zaterdagen knallen op de voetbalvelden. Met jullie bijdrage kunnen de materialen up to date gehouden worden. Ook zorgt jullie oranje munt er voor dat de voetballers zich kunnen ontwikkelen op zowel voetbal gebied als sociaal gebied. En wie weet… Over een paar jaar…

  Samen voor Oranje!