• Al heel lang maakt het vrouwen- en meidenvoetbal een belangrijk deel uit van onze club. De sport is de afgelopen jaren hard gegroeid (en nog steeds groeiende) en in Workum zien we dit ook terug. Het spelersaanbod per leeftijdscategorie kan nog groeien maar we kunnen prachtige teams vormen en inschrijven voor de competities.

    De ontwikkeling van de afgelopen jaren zorgt er voor dat we vanaf volgend seizoen weer een Vrouwen 1 op de zaterdag kunnen inschrijven. Naast de Vrouwen 7x7 op vrijdagen en de MO20 en MO13 op de zaterdag een machtig feit!

    In een verder verleden was Vrouwen 1 al een belangrijk onderdeel van de club en het is fantastisch dat dit nu weer het geval is. 

    Komende zondag sluiten onze vrouwen en meiden het seizoen gezamenlijk af met een zaalvoetbaltoernooi en natuurlijk een gezellige 3e helft! In onze ‘eigen’ Sporthal Rolpeal en vanaf ongeveer 13.00 uur. 

    Heb je trouwens interesse om aan te sluiten bij het vrouwen of meidenvoetbal, dan ben je ook van harte welkom zondag. Even om het hoekje kijken, fanatiek supporteren of zelfs de voetbalschoenen al mee? Wat ons betreft zijn alle smaken mogelijk!