• Met ingang van het seizoen 2024/2025 wordt Jerrel Wolfgang, naast Jelmer Jellesma, de nieuwe assistent van hoofdtrainer Inne Schotanus.

  De 40-jarige oud profvoetballer woont inmiddels ruim 8 jaar samen met zijn gezin in Bolsward, in het dagelijks leven is hij werkzaam als (zelfstandig) interim financial.
  Jerrel heeft in de B-junioren, de A-junioren en in de reserves van SC Heerenveen gespeeld. Hij is tevens enkele malen geselecteerd voor Jong Oranje door bondscoach Foppe de Haan. Na het seizoen 2005-2006 bij Helmond Sport, heeft hij het betaald voetbal vaarwel gezegd en is hij gaan voetballen bij toenmalig zondag-hoofdklasser VV Sneek, als teamgenoot van onze hoofdtrainer.

  ‘Toen Inne me belde met de vraag of ik wilde helpen om de jeugdige selectie van Workum verder te ontwikkelen werd ik nieuwsgierig en enthousiast. Na het persoonlijke gesprek met Inne, Jelmer en Simon werd dat bekrachtigd, ik kijk er naar uit om na de zomerstop tijdens de trainingen mijn steentje bij te dragen’, aldus Jerrel.

  ‘Jerrel is een fantastische kerel, sociaal, een sterke persoonlijkheid, goede mentaliteit en veel ervaring in de voetballerij. Echt mooi dat hij ons wil helpen als geheel weer een stukje beter te worden’, aldus Inne.

  Welkom bij de club Jerrel !

  Automatische concepten 1