• Sinds dit seizoen is Herakles Juristen een nieuwe naam binnen de sponsorgroep van V.V. Workum. Het bedrijf van Mike Lems, die in Workum regelmatig te vinden is in Kaas bij de Harmonie, het bedrijf van partner Laura Jellema, doet dit middels het Goud Pakket.

    Herakles Juristen richt zich o.a. op alle juridische zaken die in en rond de sport een rol spelen. Tevens richt men zich op sportmanagement, waarbij men de juridische partner is van enkele voetbalclubs uit de Duitse Bundesliga. Maar ook de individuele begeleiding van topsporters hoort bij de activiteiten.

    Mike vindt het met zijn bedrijf belangrijk ook amateur sportverenigingen te ondersteunen. Dit doet Mike vanuit maatschappelijke betrokkenheid en liefst in de regio’s waar zijn “roots” liggen. De link met onze voetbalvereniging was daarmee ook snel en gemakkelijk gevonden. Herakles Juristen is als Goud Pakket sponsor o.a. shirtsponsor geworden van ons 35+ team. Dit team speelt op vrijdag avond jaarlijks een aantal wedstrijden.  En waar Mike sporters en sportorganisaties aanmoedigt in de trein naar juridisch succes te stappen, hoopt V.V. Workum samen met Herakles Juristen op verder sportief succes.HERAKLES JURISTEN NIEUWE SPONSOR V.V. WORKUM 1